Marc Suárez presenta la seva segona referència discogràfica, Nuevas Vidas (Autoedició, 2022), un EP que vol ser una continuació del seu primer treball. Es tracta d’una proposta de fusió entre ritmes i sonoritats flamenques, llatines i rumberes, amb tocs frescos i moderns, però sense deixar de banda la profunditat i el missatge en les seves composicions. El seu punt fort és la sinceritat de la seva veu, a través de la que expressa emocions, reflexions i vivències, en molts casos inspirades en la seva experiència coma treballador social i educador. Tot això es plasma en les seves lletres, molt personals i plenes de metàfores.

Està autoproduït pels membres de la banda i liderada pel baixista Juan Finger (Fatoumara Diawara), qui aporta a les cançons el seu ampli coneixement musical i les seves influències del funk, de la salsa, del jazz i de la música argentina, entre d’altres. Això fa que els temes tinguin un vessant molt rítmic on el groove esdevé protagonista, mentre es cuiden els petits detalls: des dels arranjaments harmònics fins als detalls melòdics.

El directe de Marc Suárez és fresc i sincer. S’acompanya de músics de gran nivell sorgits de centres com el Taller de Músics, l’Esmuc o el Liceu: Jesús Campos a la percussió flamenca i llatina, Daniel Giró als teclats, Frederico Vannini a la guitarra flamenca i elèctrica i Juan Finger al baix.

BOOKING
Taller de Músics
Àlex Serra
Tel. 93 443 43 46  o envia’ns un email