Paula Peso, nascuda al barri de Sant Andreu Comtal (Barcelona), des de ben petita ha estat envoltada de música i cantar ha esdevingut la seva gran passió.

Després de gravar el seu primer EP l’any 2017 dins del projecte Cabal Musical, ara presenta el seu primer treball Teach You Right (Autoeditat, 2020). Un disc fresc i ple d’energia que beu del funk, el soul i la música urbana per crear cançons amb un groove molt marcat i una personalitat pròpia que s’expressa a través de les seves lletres.  El seu punt fort és una veu poderosa amb un registre molt ampli que crea, sobre l’escenari, una atmosfera càlida però potent a parts iguals.

El disc compta amb la producció musical de Lalo López (Fundación Toni Manero) i Jose Quiroga (Naty Peluso, Maikel Frank T). El primer ha estat present en alguns dels seus temes aportant una vessant funk molt característica. Quiroga, per la seva banda, ha donat un punt més urbà a les composicions i ha proporcionat l’harmonia i la coherència de tot el treball alhora que ha potenciat el sentit original i personal de l’artista.

En aquest projecte, la veu potent de Paula Peso s’acompanya de Matt Devillers a la bateria, Pau Garcia al teclat, piano i synth, Ferran Pegenaute a la guitarra elèctrica i Alberto López al baix.

BOOKING
Taller de Músics
Àlex Serra
Tel. 93 443 43 46  o envia’ns un email