Cantant, autora, lletrista i compositora. Un projecte musical que neix des de la sensibilitat, el tacte i el bon gust a l’hora d’interpretar cada nota.

Una veu melismàtica i virtuosa juntament amb unes lletres poètiques carregades de literatura, són les senyes d’identitat de l’estil de Raquel Lúa. Les precises i treballades harmonies de les seves cançons fan viatjar a l’espectador a l’arrel de cada gènere musical, una alquímia entre bossa, flamenco, fado o chacarera.

Totes aquestes qualitats són magistralment acompanyades per una talentosa banda que fa gaudir al públic d’un espectacle carregat de màgia i emocions.

Raquel Lúa inicia la seva carrera sent cantant i compositora autodidacta, fins que comença els seus estudis becada pel Taller de Músics de Barcelona. El 2015 engega el seu propi projecte musical. Cinc anys després, compta amb tres treballs editats i s’obre camí en el panorama musical amb més de 200 concerts a l’esquena, que acrediten el seu saber fer i  la seva experiència sobre l’escenari. Les seves influències provinents del fado, el flamenco i la música d’autor, emmarquen la seva música dins del camp de la música mediterrània o folk.

L’any 2018 treu el seu primer treball discogràfic titulat Ruegos y demás (Autoedició, 2018) i, actualment, acaba de treure l’EP Kairós (2020).

Fitxa artística
Raquel Lúa | veu, guitarra i guitalele
Amaia Miranda | guitarra espanyola
Yeray Hernández | guitarra espanyola, mandolina i cavaquinho
Glòria Maurel | bateria i percussió
Marco Boi | contrabaix
Pablo Moreno | cello
(Possibilitat d’anar en diferents formats)

BOOKING
Taller de Músics
Àlex Serra
Tel. 93 443 43 46  o envia’ns un email