L’Ateneu Popular 9 Barris acollirà el concert de cloenda del projecte Cabal Musical 2015. Els grups que hi han participat presentaran el treball realitzat durant el temps de formació, en un acte festiu presentat per Miquel Ripeu que inclourà l’actuació en directe de les formacions, el passi dels seus videoclips i la projecció del making of del projecte.

Els grups que hi participaran seran la jove cantautora de Nou Barris Raquel Lúa, el quartet de violoncels format per alumnes destacats del projecte Vozes “Voces y música para la integración” Bowns, el guitarrista flamenc Ruselito, la cantant Monique Makon, el raper de Trinitat Vella K-Gonzalez, la banda inspirada en el rock clàssic dels 70s The Mothercrow, la formació de funk i soul Big Funk Theory i la fanfàrria femenina Balkan Paradise Orchestra.

A més, després del concert, la festa continuarà amb una sessió del DJ Txarly Brown.

CABAL MUSICAL és un projecte de suport al talent musical a l’Eix Besòs de Barcelona. Acompanyem músics joves en la millora de les seves propostes artístiques, en l’aprenentatge de l’ofici de músic, i en el salt a l’escena professional.

Per saber-ne més sobre el projecte cliqueu aquí.